batran.jpg.jpg

Ma uitam la stiri si am vazut ca parlamentarii nostri vor sa schimbe legea pensiilor.

Interesant ca doamna din prim plan, a spus ca Schimbarea legii se poate face si fara ca poporul sa decida daca intradevar ar dori o asemenea lege.

Adica ce decid PARLAMENTARII suporta statul.Ei decid pentru noi si cel mai important fara sa stim. Am aflat si noi de la unele emisiuni, dar doar sa fi stat cineva pana la sfarsit.

Acum va intreb pe voi:  ASTA INSEAMNA DEMOCRATIE?

Ca cineva sa ia o decizie fara sa ne intrebe si pe noi.

In ritmul astra cine le va mai plati pensie batranilor, sau cine stie, poate nici noi nu vom mai avea pensie.

Cum sa mai plateasca tineretul pensie daca nu mai vor nici sa faca copii, dar sa munceasca.

O mare parte din vina o avem noi , oamenii, ca punem botul la ce zic paganii astia din presa. Daca inainte se casatorea lumea acum nu vor sa mai auda.

Cum sa se casatoreasca omu cand presa e plina de “vedete” care divorteaza, fura, sunt panarame dupa bani ,ar da si in scris sufletul sau pentru bani.

Sau bombardeaza cu stiri ca de ce fac 5-6 copii daca nu au bani. ASTIA VOR SA PIERIM CA NATIE si noi ne luoam dupa ei cu credintele lor pagane.

Filme cu indieni, turci pe la tv de te saturi.Fratilor este bine sa mai inveti si din cultura altor tari dar,cam prea mult se vorbeste de religie in ele.ASTIA VOR SA NE CORCEASCA.

Ei cred in DUMNEZEU, dar cand vezi ca dau la stiri horoscop, Noroc, yoga, toate practicile pagane, din astea sa vedeti cat de controlata poate fi mass media de evreii astia, stapanii lor vrand desigur GUVERNUL MONDIAL, ceea ce este scris si in biblie.

Acum vina nu este doar a mass mediei, ca si parlamentarii sunt in aceeasi oala, LOCURI DE MUNCA, SALARII mici, Exploatare resurse.

Bun am cam luoat-o pe aratura… Sa revenim.

Suntem o generatie imbatranita, deoarece inainte se faceau cate 4 copii mediu pe familie, acum daca mai vor sa faca Romanasii nostri 1.

Tiganii in schimb, numa de bine.

Au distrus mentalitatea Romanului asupra familiei, acum vor sa schimbe legea pensiei .

Daca avem 10 tineri si 15 pensionari, normal ca pensiile vor fi mai nici si salariile tot mai mici.

Pai daca se scot tot mai multi de la pensia publica si se baga la pensii private, cine le mai plateste pensia batranilor care la randul lor au platit la stat.